Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 21th Aug 2020 – Play & Win Vouchers Gems

Welcome to our portal, If you are looking for Flipkart Daily Trivia Quiz answers they are at the right place. We update the quiz daily at 12:05 AM (refresh page). We hope our answers will help you win the quiz prizes/awards.

If you are one of the lucky people to win the quiz, Do let us know. It would betoken of appreciation to us.

Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Details:

  • Flipkart Trivia Quiz Date – 21th Aug 2020
  • Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems and More
  • Flipkart Daily Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
  • Winners: 40000+

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

  • Open Flipkart App
  • Go To Game Zone
  • Click On Daily Trivia Banner
  • Search For Flipkart Daily Trivia Quiz
  • Click on Banner to start the quiz
  • Answer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 21th Aug 2020

 

Question 1:- Which of these sports does not stop when it starts raining?
Answer 1:– Football

Question 2:- Who bowled the Super Over for England in the 2019 ICC World Cup final?
Answer 2:– Jofra Archer.

Question 3:– Nicknamed Dhing Express, who is the sports ambassador of Assam?
Answer 3:- Hima Das

Question 4:- Which team won the 2019 UEFA Super Cup in Istanbul by defeating Chelsea?
Answer 4:– Liverpool

Question 5:- The current jersey sponsor of the Indian Cricket Team is a
Answer 5:- Learning app

 

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 20th Aug 2020

Question 1:- Disha Patani had a cameo in which Salman Khan film directed by Ali Abbas Zafar?
Answer 1:-Bharat

Question 2:- The film Madras Café is based on the assassination of which PM of India?
Answer 2:-Rajiv Gandhi

Question 3:– A film made by who among these was never submitted as India’s entry to the Oscar Awards?
Answer 3:- Rima Das

Question 4:- Naseeruddin Shah has NOT won a National Award for which of these films?
Answer 4:-Iqbal

Question 5:– The 2019 film ‘Joker’ has been directed by the director of which film series?
Answer 5:– The hangover

About justmarathi

Check Also

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 26th Aug 2020 : Play and Win Voucher

  Welcome to our portal, If you are looking for Flipkart Daily Trivia Quiz Answers then you are …

Leave a Reply